Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Allwebarts
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatii software & ERP
Brand
Platforma proprie Microsoft
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
aplicatii software inalt customizate sau la comanda. managementul integrat al documentelor, contractelor, ofertelor, comenzilor, stocurilor, facturilor/platilor, vanzarilor etc.; rapoarte si grafice complexe pentru toate nivelele ierarhice - detalii sau sinteze: dashboards, scorecards.

structura modulara. strategie de dezvoltare în trepte. consultanta pentru optimizare business (fluxuri de informatii si documente).
    
baze de date integrate
solutii client-server cu configurarea drepturilor utilizatorilor, securitatea bazelor de date, protectia la dezastre (back-up, mirrors, sincronizari). suport pentru majoritatea tipurilor de baze de date.

servicii de mentenanta si upgrade

prezenta si strategie
consultanta privind obiectivele, strategia si pasii de dezvoltare pentru pagina dumneavoastra de internet.
dezvoltare si gazduire propriu-zisa de websituri complexe. internet marketing. module de training pentru top/middle managementul firmelor privind oportunitatile reale oferite de prezenta pe internet

baze de date online; e-commerce, e-business
dezvoltare de pagini de internet cu continut actualizabil de catre utilizator sau administrator (content management).
managementul/publicarea bazelor de date pe internet. cataloage si magazine virtuale. portaluri, sisteme integrate de baze de date (business oriented processes; ex: furnizori-companie-clienti)
Din Gura in Gura